Dia 1: BCN - NY ✈️

Dilluns 2 octubre

Per fi!! Avui és el dia que volem cap a Nova York!! Ha estat un dia molt esperat però els sentiments no són els habituals en aquests casos. Ens hem llevat amb una barreja d'emocions díficil de dirigir: d'una banda, estem molt il.lusionats per poder complir un somni però per l'altra, ens invaeix una tristesa enorme per les dures repressions policials que es van viure durant tot el dia d'ahir arreu de Catalunya per part del govern espanyol.

El vol no sortia fins les 6:30 de la tarda així que durant el matí ens hem fet les maletes i hem ultimat els preparatius finals. Desprès de dinar hem sortit direcció aeroport. Tot ha anat rodat i quan ens hem donat compte estavem a la porta d'embarc esperant el nostre vol direcció Newark. 

El vol ha sortit amb gairebé una hora de retard perquè segons ha explicat el pilot hi havia molt tràfic aeri. Tot i això, el vol ha estat genial. Hem volat amb el Boeing 787 Dreamliner que incopora moltes innovacions, a nivell de consum i comoditats pels passatgers: l'impacte acústic és menor, major humitat, l'aire a la cabina és més fresc, etc. A nosaltres el que més ens ha agradat és que les finestres són molt més grans que les habituals i t'ofereixen una panoràmica preciosa tant al despegar com al aterrar com quan estàs als núvols...







El que ens ha sorprés és que ens donèssin menjar dos cops durant el vol. Jo he demanat el menú vegetarià i l'Aleix el Nice&Tasty, la veritat és que estava molt bo... I més tard ens han portat un entrepà... Jo no me l'he pogut ni acabar.



L'entreteniment a bord és força complert: l'Aleix ha mirat la última de Harry Potter i jo How to Be Single que per cert, m'ha encantat. També hem començat a veure junts Gran Torino però ens hem acabat dormint. 



Ens ha despertar la tripulació per omplir el paper d'aduana perquè ja faltava molt poc per aterrar. Quan he vist terra per primer cop, m'he emocionat. Estava sobrevolant per primer cop Amèrica! Sensació absoluta de felicitat! L'aterratge ha estat una meravella.

El control de passaport i d'equipatge ha estat força ràpid i els agents no han sigut gens desagradables, tot el contrari. M'he tret un pes de sobre perquè era una de les coses que m'inquietava. Això i que ens perdèssin la maleta, procurem no facturar mai per l'alt risc de pèrdua o de desperfectes. Però dos maletes de cabina se'ns quedaven petites i no hi hagut més remei... Almenys no l'han perdut que era el que més ens preocupaca però si que li falta una rodeta. Reclamarem a veure si aconseguim alguna cosa. 

Hem agafat un Uber per anar fins al Airbnb perquè estavem cansats i només teniem ganes de posar-nos el pijama i ficar-nos al llit. 

Ara ja som al llit... L'apartament és tipo loft, molt bonic i molt acollidor... I els propietaris ens han ficat uns Ferrero Rocher de benvinguda 😍 Ens hem rentat les dents, ens hem posat el pijama i directes cap al sobre... Estem a la glòria i no hi ha res que m'agradi més que l'olor d'uns llençols nets... Em fa dormir més bé encara... Així que bona nit 😘😘













Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Londres. Dia 2: Notting Hill, Covent Garden i Highbury!

Organitzció i pressupost viatge a Nova York (octubre 2017)

Blog d'una somiatruites