Dia 6 - La Mercè i el Jason ja són aquí!

Dissabte 7 octubre

Avui el dia ha començat ben d'hora, a les 6, però per un motiu molt especial: a les 5 del matí la Mercè i el Jason aterraven a la ciutat. Estem molt contents i agraïts de que ens hagin vingut a veure!  Ens hem dutxat i hem anat a esmorzar mentre ens posavem al dia. Seguidament ens hem posat en marxa, hem anat a l'estació de subway per dirigir-nos cap a Manhatthan.

Avui tocava visitar el Memorial del 9/11. La veritat és que és molt impactant i un lloc que convida a reflexionar sobre la magnitud de la tragèdia que va conmoure a tot el món. 





Hem aprofitat per visitar el Museu ja que ens entrava al NYpass. Al museu s'hi exposa la cronologia de tots els fets, el nom i la foto de les quasi 3000 víctimes, testimoni de víctimes, tot tipus d'objectes relacionats amb el 11S des de l'antenta situada a dalt d'una de les torres fins a objectes personals de les víctimes, etc. Per una banda, hi ha coses interesants però per l'altra potser és massa sensacionalista o això és el que ens ha transmés a nosaltres. 



Desprès del museu, hem visitat Fearless girl vers Charging Bull. Hem arribat a la conclusió de que les estàtues haurien d'estar vallades per poder observar bé el que és vol transmetre, ja que amb desenes de turistes fent-se fotos tocant els testicles del toro no és pot apreciar com la nena sense por, en honor a la valentia de la dona, posa davant del toro de Wall Street sense por. 





Aquí es quan hem decidit que ja estava bé de visitar la ciutat i que tocava descobrir el sabor d'una bona cervesa. Hem anat a un bar que m'ha encantat. Era típic americano i tenia un rollo molt especial. Les cerveses a Estats d'Units, a diferència d'Espanya, són molt diferents i tenen un sabor molt diferenciat unes d'altres. 





Amb la panxa ben plena i uns bons riures hem anat a visitar l'Esfera que va sobreviure l'atemptat 11S. El lloc és molt bonic per descansar i tens una panoràmica preciosa del One World Trade Center. La Mercè i el Jason ens han explicat que hi hagut molta polèmica per la seva construcció i és que molts estatunidenses creuen que no és ètic aixecar un edifici tan alt quan als ciments encara queden víctimes sense identificar. 









Pel camí hem entrat a visitar el Oculus, l'estació de metro més cara del món, que costa la burrada de 4.000.000.000$. S'ha de dir que és molt bonica, tan blanca, tan neta... Però 4 bilions és tans diners que li treu encant...





Hem anat a dinar i he provat la meva primera pitzza de macarrons. Mai l'havia provat i la veritat és que estava molt bona.



Desprès de dinar ens hem separat una estona. La Mercè i el Jason han anat a una botiga de venda i compra de tot tipus d'articles i nosaltres hem anat al parc d'atraccions Luna Park de Coney Island. Un parc d'atraccions vintage amb molt d'encant, pensàvem que serien atraccions cutres i tot el contrari, ens hem cagat de por en algunes! Amb el NYpass ens entra una polsereta que durant 4 hores podiem pujar a totes les atraccions que vulguèssim!!











 Just al costat hi havia un passeig al costat de la platja que ens ha regalat una posta de sol increïble!





Quan s'ha fet fosc hem anat cap a casa, on ens hem trobat amb la Mercè i el Jason! Hem anat a comprar sopar i unes cervesetes i ara toca "xaxera".

Bona nit a tots😘

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Londres. Dia 2: Notting Hill, Covent Garden i Highbury!

Organitzció i pressupost viatge a Nova York (octubre 2017)

Blog d'una somiatruites