Dia 9 - Últim dia...😢

Sempre em passa que l'últim dia me'l deixo per fer-lo durant el vol de tornada i desprès no l'acabo fent... Així que amb una mica de retràs faré un resum del últim dia:

Dimarts 10 octubre

Ens vam despertar d'hora per anar esmorzar i recollir l'habitació. Tocava fer les maletes. El Jason es va haver de quedar al llit perquè tenia molt mal de genoll... 



Durant el matí vam estar per Central Park, feia un dia espectacular i vam tenir un passeig molt agradable, vam trobar un òs rentador molt bonic, vam trobar la famosa estàtua d'Alicia i el Païs de les Mervalles i vam assentar-nos en una terrasseta per escoltar al President Puigdemont davant d'un preciós llac on els nens feien navegar a barquets, molt de peli.















Quan ja estàvem connectats ens trobem en que la compareixença es retrassa una hora. Així que decidim fer un passeig per Upper East Side. Els fans de Gossip Girl o Sex and The City ja sabeu de que parlo. Pels que no, és la zona on viuen els pijos més pijos de tot Manhatthan i segurament de Nova York. És una zona majoritàriament residencial però també hi ha les millors firmes de roba, joiera i articles de luxe. On una es fica les mans al cap pensant amb la de viatges que podria fer veient el preu d'un bolso mostrat en l'aparador. 









Trobar-te sets de rodatge és super normal a Nova York... A nosaltres obviament ens feia molta gràcia:




Per cert, també vam poder conèixer les tendències de la nova  col.lecció per la campanya de tardor i hivern. I què me'n dieu d'aquestes botes - leggins? Disponibles amb tots els colors del món per combinar-la amb tots els looks!!! Jo ja estic desitjant que l'Amancio les cloni en una versió més low cost... #BalenciagaCéntrate #PerLaMortDeDéU



Finalment, ens vam trobar amb el Jason que ja es trobava molt millor i parada tècnica per escoltar, ara si, el President Puigdemont anunciant la República Catalana i suspenent-la al moment. Aquesta és la imatge de 3 catalans seguint-ho tot des de la Cinquena Avinguda:



Abans de marxar volia provar el famossíssim Mac & Cheese i la Mercè i el Jason ho van fer possible. Està BONÍSSIM. Això sí, és ben consistent... De segon unes quesadilles... Que em rexiflen. Per cert, veieu el got d'aigua fins dalt? A EEUU et demanis el que et demanis sempre et porten un got d'aigua. El millor de tot? Que abans d'acabar-te'l ja te l'han omplert #ElMeuParadís. 



Desprès de dinar, l'Aleix i el Jason van fer una partida al billar i la Mercè em va ensenyar a jugar al Ske-ball que és super divertit. Aquesta és la meva cara quan vaig aconseguir 50 punts!!!







Cada cop faltava menys per haver d'anar cap al aeroport, així que vam agafar el metro per apropar-nos al hotel on ens guardaven les maletes. No abans sense parar a comprar algun souvenir per la família:



Alguns lectors pensareu "però Sílvia, aquesta no és una botiga de souvenirs!!". La resposta és que jo personalment no els hi trobo la gràcia als souvenirs normals i corrents, al final només acaben agafant pols, així que per mi un bon souvenir és menjar típic del païs! I més, quan tota la meva família és adicta als cereals i a Estats Units n'hi ha un fotimé que no es troben a Espanya! 

Per cert, també vaig aprofitar per entrar a una farmàcia i fer una foto... No veieu alguna cosa estranya darrera del mostrador? Si... Si... No esteu flipant! TABAC!!!! 😱



Gaudint dels últims moments prenent una Pink Lemonade... que està de vici!! Sort que no en tenim aquí... Perquè em farien mal...



I hora de despedir-nos.... 😢



No podem estar més contents de haver pogut compartir aquests dies amb la Mercè i el Jason! A més, no hi ha res com tenir uns bons amfritions que t'ensenyin la cultura real del païs... Sense ells no haguèssim aprés mai que American Pie és 100% real!! 😂 Ha sigut absolutament genial i només ens podem sentir super afortunats de tenir unes persones tan bones a la nostra vida... Com diu un refrany molt savi "Distance means so little, when someone means so much" ❤️

De camí al aeroport, Nova York ens va regalar una posta de sol increïble... El conductor del Uber, més majo que les pessetes, ens va explicar que només sap una paraula amb espanyol... Voleu saber quina? "MAMASITA". Us podeu imaginar la nostra cara: 😅😂 
Per cert, a diferència d'Àsia, aquí tothom ens ha dit que és del Real Madrid quan els hi hem dit que som de Barcelona.



Ja al aeroport toca fer balanç i reflexió del viatge... Nova York és una ciutat que no deixa indiferent a ningú: o t'encanta o tot el contrari... Vaig marxar amb una certa por ja que dos persones properes que recientment hi havien estat em van dir que no els hi havia agradat, que era molt agoviant, molt bruta, molta contaminació... Però desprès d'aquest viatge puc dir que m'ha encantat! En cap moment ens va semblar agoviant... Potser és que desprès de Tailàndia res t'ho sembla, no sé... Però la realitat és que ens ha agradat molt més del que esperàvem! I als dos ens encantaria tornar més endavant... 

Com ja vaig comentar, una de les coses que més ens ha sorprés positivament han estat els americans!! Obviament, d'estúpids n'hi ha a tot arreu però la gran majoria són super divertits, amables i tenen molta disposició per ajudar als que visitem la ciutat, a diferència d'altres llocs com pot ser Anglaterra... El noi o la noia que hi ha al darrera d'un taulell sempre ens ha regalat un Good morning o un Thank you so much amb un somriure d'orella a orella! 

Des de ja comencem a estalviar per poder tornar a aquest païs que tan ens ha cautivat i on hi viuen 2 personetes molt especials l'any que ve... Ojalà la vida ens continui regalant molta salut i feina per poder continuar complint somnis! 

Aquests som nosaltres a la porta d'embarc molt tristos... No volíem marxar....



Però per sort NY ens feia un últim regalet de despedida...
PD: La foto és horrible, ho sé, i em fa molta ràbia no haver capturat un moment tan bonic...😔 però els meus ulls no miraven a la càmara... En realitat era al.lucinant! Procuraré guardar la imatge per sempre a la retina... Per cert, veieu la taca fosca que hi ha al mig de tota la llum? És Central Park! 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Londres. Dia 2: Notting Hill, Covent Garden i Highbury!

Organitzció i pressupost viatge a Nova York (octubre 2017)

Blog d'una somiatruites