Escapada a Madrid

Madrid és una ciutat que m’encanta, em fascina perdre’m pels seus carrers, tant que procuro escapar-m’hi almenys un cop al any, i si pot ser sola, millor ja que m’encanta passar temps amb mi mateixa, i fer-ho a Madrid m’inspira i em motiva molt.

Una de les coses que més m’agrada de Madrid és tot el que ofereix, és curiós, com més la visito més creix la llista de llocs i activitats “pendents”. Una de les coses que figurava en aquesta llista des de setembre era la d’anar a veure un partit del Atlético al seu nou camp, el Metropolitano. 

I de cop, un fet inesperat va ocórrer: el Lleida va donar la campanada classificant-se per vuitens de final de la Copa eliminant la Real Societat, amb la gran sort de tocar-li l’Atlético com a rival. Era el moment perfecte! I tot es va conjurar perquè aquesta escapada fós una realitat ❤️! 

Així que avui, dia 9 de gener, ens hem despertat ben d’hora per agafar el AVE de les 07:04, doncs volíem aprofitar el dia el màxim possible. El viatge amb AVE se m’ha passat volant entre el paisatge i imaginar-me les vides dels altres passatgers. No puc evitar preguntar-me qui deuen ser, a que es deuen dedicar, per quin motiu viatgen i mil incògnites més. 





Quan ens hem donat compte ja estavem a Atocha (beneït AVE i beneïda promoció de billets a 25€) agafant el metro per anar cap a Malasaña on teníem l’hotel reservat. L’hotel es diu Hotel Life i està molt ben ubicat, les instal·lacions són molt xules i estan molt netes. Ens ha costat 49€ una nit.





Tot i haver esmorzat al Pans&Company de l’estació de Lleida, estavem morts de gana i hem anat a esmorzar a una cafeteria molt bonica, Hanso Cafe, de decoració industrial amb un toc japonés. M’he demanat un sandwich de pernil dolç, formatge, maionesa, mostasa i mel i un capuccino i l’Aleix un bagel i un cafè amb llet. Ens ha sortit car (14€) però estava boníssim. 





Amb la panxa ben plena tot es veu millor, així que ens hem dirigit cap al centre, la primera parada no podia ser cap altra que el Primark de Gran Via. És una autèntica passada, la segona botiga més gran del món desprès de la de Manchester. La veritat és que he sigut molt bona 👼🏻 i no he gastat gens! 





Seguidament hem fet un passeig per la Gran Via de Madrid mentres gaudiem d’edificis i monuments tan emblemàtics com el Metrópolis, la Cibeles, la Puerta de Alcalá i el Retiro.



Hem aprofitat per renovar una foto que ens vam fer en una de les nostres primeres escapades.





Què me’n dieu? Jo crec que com el bon vi... millorem amb els anys 😂

I per fi, he pogut entrar al Palacio de Cristal, sempre que hi anava l’estaven remodelant, i la veritat és que no m’ha pogut agradar més! Tan blanc, Tanta llum, tan net, tanta puresa... El meu somni és viure en una casa amb aquests finestrals! 







De seguida se’ns ha fet la 1 del migdia... I a què no sabeu que? Efectivament! Tornàvem a tenir gana! Així som nosaltres... Hem fet cap a la Sidrería Trige, famosa per regalar unes tapes consistents amb les canyes, i això als catalans ens xifla! El menjar no destaca per la seva qualitat però dinar al preu d’una canya (2,50€) no està gens malament! 



Desprès del dinar hem anat a estirar-nos al hotel, des de les 5 del matí que voltàvem i volíem estar descansats pel partit. 



Quan ha sigut l’hora hem agafat el metro direcció Wanda Metropolitano! Només arribar s’ha posat a ploure, així que hem fet una volta ràpida per fora de l’estadi i per la botiga oficial.









I tan aviat han obert les portes hem entrat, ja no podíem esperar més! L’estadi per fora és bonic però per dins és impressionant! Quan entres per primer cop et quedes amb la boca oberta! I el sistema de so i il·luminació és alucinant! I com ressona el Wanda, i això que estava mig buit! Només per això ja val la pena venir a veure un partit del Atleti!  









Tot i que no comptàvem amb la remontada, ens ha fet molta llàstima no poder haver celebrat cap gol en tota la eliminatòria. Més que res perquè creiem que l’equip ha fet mèrits suficients per meréixer algun golet que et dona aquella satisfacció tot i perdre l’eliminatòria. Tot i això, ens ho hem passat molt bé, hem animat, cantat i aplaudit durant els 90 minuts i hem conegut altres aficionats la mar de simpàtics i agradables. Només podem sentir molt orgull de ser del Lleida 💙 i sentir-nos molt afortunats de poder haver viscut un partit que passarà a la història! Ara a centrar-nos en la lliga i classificar-nos pel play-off! 

Quan s’ha acabat el partit, hem tornat cap al hotel, però abans s’havia de sopar! Així que hem fet una parada tècnica a Callao on han obert un Five Guys!! Que tan ens recorda a Nova York i als nostres amics Mercè i Jason!! Jo m’he fet la vegetariana i l’Aleix la mítica cheeseburger! 





I així s’ha acabat el nostre primer dia a Madrid. Ara toca descansar i demà més! Bona nit 🌙

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Londres. Dia 2: Notting Hill, Covent Garden i Highbury!

Organitzció i pressupost viatge a Nova York (octubre 2017)

Blog d'una somiatruites